برای کسب درآمد از طریق اینترنت و ارائه خدمات به شکل آنلاین، داشتن یک وب‌سایت ضروری است. کسب و کارهای امروزی از طریق سایت ساز آنلاین می‌توانند در کمترین زمان ممکن بهترین وب‌سایت را برای کسب و کار خود طراحی کنند. استفاده از سایت ساز به دلیل این که مقرون‌به‌صرفه است، مورد توجه صاحبان مشاغل قرار گرفته است. در این مقاله می‌خواهیم در مورد سایت ساز مطالب جالب توجهی را با شما به اشتراک بگذاریم. همچنین در انتهای مقاله بهترین سایت سازها را معرفی خواهیم کرد تا در صورت نیاز بتوانید به کمک آن‌ها وب‌سایت خود را راه‌اندازی کرده و توسعه دهید. در ادامه، همراه ما باشید.

سایت ساز آنلاین چیست؟

در بحث طراحی سایت، چند راه پیش روی مدیران تجاری کسب و کارهای امروزی قرار دارد. یکی از این شیوه‌ها، ثبت سفارش طراحی سایت به یک مجموعه طراحی است که مقرون‌به‌صرفه نیست. کسب و کارهایی که علاقه‌مند به داشتن وب‌سایت هستند و می‌خواهند در هزینه‌های طراحی سایت خود صرفه‌جویی کنند می‌توانند از سایت ساز استفاده کنند. در این مقاله می‌خواهیم به تعریف سایت ساز آنلاین بپردازیم و بگوییم طراحی سایت چیست؟

شاید به جرات بتوان گفت که یکی از اهداف اصلی سایت سازها، آسان کردن فرایند طراحی سایت است. سایت سازهای آنلاین ابزارهایی هستند که امکان ساخت، ویرایش و مدیریت صفحات وب‌سایت در آن‌ها وجود دارد. این نرم‌افزارها تحت وب هستند که توسط برخی از شرکت‌ها به‌صورت اختصاصی طراحی شده‌‌اند. یکی از نکات کلیدی در هنگام استفاده از این ابزارها این است که افراد بدون دانش برنامه‌نویسی می‌توانند وب‌سایت مورد نظر خود را به‌آسانی ایجاد کنند و توسعه دهند. استفاده از قالب‌های گرافیکی آماده در سایت سازها امکان‌پذیر است.

سایت ساز برای چه کسب و کارهایی مناسب هستند؟

حال که با تعریف سایت ساز آنلاین آشنا شدید، در این بخش می‌خواهیم در مورد کسب و کارهایی که می‌توانند با استفاده از این ابزارها وب‌ سایت خود را ایجاد کنند، صحبت کنیم. اگر از جمله افراد زیر هستید، می‌توانید بدون نیاز به دانش برنامه‌ نویسی و در سریع‌ترین زمان ممکن وب‌سایت خود را ایجاد کنید:

1. اگر قصد دارید تا سریع‌تر سایت خود را راه اندازی کنید

در بحث طراحی سایت، سرعت به عنوان یک عامل کلیدی در طراحی محسوب می‌شود. برای طراحی سایت به شکل اختصاصی باید حداقل دو هفته منتظر بمانید؛ اما با استفاده از سایت ساز قادر خواهید بود تا در کمتر از 2 ساعت وب‌سایت مورد نظر خود را راه‌اندازی کنید. صاحبان فروشگاه‌های فیزیکی می‌توانند از سایت ساز برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین خود به بهترین شکل بهره‌مند شوند.

2. اگر زمان کافی برای مدیریت وب‌سایت خود ندارید

یکی از ویژگی‌های کلیدی سایت ساز آنلاین این است که کار کردن با آن ساده است. سایت سازها با هدف سهولت بخشیدن به طراحی سایت ایجاد شده‌اند؛ لذا کسانی که دانش برنامه‌نویسی ندارند می‌توانند وب‌سایت خود را به‌آسانی راه‌اندازی کنند. راحتی کار با سایت سازها باعث شده است تا زمان زیادی صرف مدیریت آن نشود. به این ترتیب، کسانی که زمان کافی برای مدیریت وب‌سایت خود را ندارند، بهتر است از سایت ساز استفاده کنند.

3. اگر بودجه کافی برای طراحی سایت در اختیار ندارید

اگر به‌عنوان مدیر کسب و کار تجاری بخواهید یک وب‌سایت کاملا اختصاصی و ویژه برای کسب و کار خود طراحی کنید، قطعا باید هزینه زیادی را متحمل شوید. سایت سازها به شما کمک خواهند کرد تا با صرف هزینه محدود بتوانید به وب‌سایت دلخواه خود دست پیدا کنید. به‌عنوان مثال، برای طراحی وب‌ سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس، علاوه بر هزینه اولیه‌ای که باید برای هاست و دامنه پرداخت کنید، مبلغ دیگری را نیز باید برای خرید قالب، حل مشکلات احتمالی، خرید افزونه و… پرداخت کنید.

قیمت طراحی سایت چقدر است و چه عواملی تاثیر گذار است؟

4. اگر اولین تجربه راه‌اندازی وب‌سایت‌تان است

اگر برای را‌ه‌‌اندازی وب‌سایت تجربه کافی ندارید، به‌کارگیری سایت ساز آنلاین می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. کار با سایت ساز در عین راحتی نیاز به تخصص ندارد؛ بنابراین برای شروع کسب درآمد از اینترنت به عنوان بهترین انتخاب محسوب می‌شود. در این میان، انتخاب بهترین سایت ساز به شما کمک خواهد کرد تا به‌شکل بهینه وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید. سایت سازهای زیادی برای ایجاد صفحات وب وجود دارند که شناخت هر کدام دارای اهمیت است و باعث می‌شود تا مناسب‌ترین سایت ساز را انتخاب کنید.

مزایای استفاده از سایت ساز آنلاین

استفاده از سایت ساز مزیت‌های زیادی دارد که در این بخش می‌خواهیم به مهم‌ترین این مزیت‌ها در استفاده از سایت ساز آنلاین اشاره داشته باشیم:

1. بهره‌مندی از پکیج کامل

انتخاب یک سایت ساز مناسب به فرد این امکان را می‌دهد که هر آنچه را که در طراحی سایت به آن نیازمند است یک جا داشته باشد. یعنی فرد نیازی به خرید مجزای دامنه، هاست و… به‌صورت جداگانه ندارد. برخی از سایت ساز‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بر روی یک دامنه اختصاصی قرار می‌گیرند که در این صورت امکانات بیشتری را ارائه می‌دهند.

2. کیفیت بالای قالب سایت

قالب‌های طراحی‌شده برای سایت ساز‌ها بسیار زیبا و باکیفیت هستند. به دلیل این که این قالب‌ها توسط شرکت‌ها طراحی می‌شوند که استاندارد هستند و می‌توانند باعث ارتقای جایگاه سایت در موتور جستجو نظیر گوگل شوند.

3. راحتی در استفاده

مشاغل امروزی، به‌ویژه کسب و کارهای فروشگاهی، با داشتن سایت ساز مناسب می‌توانند بدون هیچ دانش برنامه‌ نویسی، طراحی خود را به بهترین شکل و در کمترین زمان ممکن انجام دهند. این در حالی است که در شیوه‌های دیگر طراحی، معمولا افراد باید سررشته زیادی در زمینه طراحی داشته باشند. شما می‌توانید برای طراحی سایت خود از تیم متخصص و حرفه‌ای آواز تک راهنمایی بگیرید.

4. پشتیبانی دائمی

پشتیبانی به‌عنوان یک ضرورت است و در طراحی سایت بسیار مهم است. زمانی که افراد از سایت ساز آنلاین برای طراحی وب‌سایت خود استفاده کنند، از سوی ارائه‌دهنده نرم‌افزار به‌صورت دائمی قادر خواهند بود تا پشتیبانی دریافت کنند.

سایت ساز‌ آنلاین چگونه کار می‌کند؟

آشنایی با روند سایت ساز‌ها به افراد این امکان را می‌دهد تا بتوانند در عین سادگی وب‌ سایت خود را ایجاد کرده و آن را مدیریت کنند. در این بخش در مورد نحوه کار سایت سازها صحبت خواهیم کرد:

طراحی سایت

ساخت سایت آنلاین

برای ساخت سایت با استفاده از سایت ساز آنلاین چندین قالب آماده در نرم افزار وجود دارد که در اختیار فرد قرار می‌گیرد. قالب انتخاب شده همان‌ چیزی است که توسط بازدیدکنندگان سایت دیده می‌شود. سایت ساز‌ها امکان ویرایش قالب را به افراد می‌دهند تا بر حسب سلیقه خود و در صورت نیاز تغییرات لازم را اعمال کنند. فرد با انتخاب یک قالب می‌تواند تصاویر را جا به جا کرده و محتوای خود را داخل قالب قرار دهد. ویرایش قالب در سایت ساز شامل موارد زیر است:

  • تغییر در متن و تصویر صفحات وب‌ سایت
  • ایجاد صفحات جدید برای قراردادن محتوا
  • طراحی منوی سایت و دسته‌بندی‌های مورد نیاز

مدیریت سایت

سایت ساز با ارائه پنل مدیریتی این امکان را به افراد می‌دهند که به‌آسانی وب‌سایت خود را مدیریت کنند. با استفاده از این پنل، اختیارات مدیریتی شامل به‌روزرسانی، ایجاد دسته‌بندی محتوا، مدیریت فایل، آمارگیری و… در اختیار مدیران وب‌سایت قرار می‌گیرد. از مهم‌ترین بخش‌های مدیریت سایت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد صفحه اصلی سایت، وبلاگ و فروشگاه با قابلیت حذف و ویرایش در کمترین زمان ممکن
  • مشاهده و دریافت خروجی از آمارهای بازدیدکنندگان به تفکیک
  • اعمال دسترسی به کاربران دیگر
  • ایجاد فرم خبرنامه و ارسال آن به کاربران
  • مدیریت فایل‌های صوتی، ویدیویی و … در سریع‌ترین زمان
  • امکان تعیین تنظیمات عمومی و تخصصی متناسب با نیاز مدیران
  • امکان ویرایش قالب سایت به بهترین شکل
  • دسترسی به پشتیبانی 24 ساعته

بهترین های سایت ساز‌ آنلاین جهان را بشناسید

در این بخش می‌خواهیم به معرفی بهترین سایت سازهای جهان بپردازیم. این سایت سازها در ردیف بهترین‌ها قرار گرفته‌اند و مورد استفاده بسیاری از کسب و کارهای امروزی قرار دارند:

1. وردپرس | wordPress

وردپرس به نسبت سایر سایت سازهای آنلاین دارای پیچیدگی‌های بیشتری است؛ اما در دسته سایت ساز آنلاین قرار می‌گیرد. محبوبیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس به دلیل داشتن افزونه و پلاگین‌های مختلف است. طبق آمارهای غیررسمی منتشر شده حدود 70 درصد سایت‌های جهان از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد که این سیستم مدیریت محتوا بسیار محبوب است و قابلیت‌های زیادی دارد.

وردپرس یک سیستم متن‌باز است که افراد و طراحان می‌توانند کدهای مورد نظر خود را به‌راحتی روی آن اعمال کنند. وردپرس برای هر نوع کسب و کار کوچک و بزرگی مناسب است و به‌عنوان یک سایت ساز بدون نقص محسوب می‌شود.

2. جوملا| Joomla

جوملا به‌عنوان دومین سیستم محبوب مدیریت محتوای جهان شناخته شده است. یکی از ویژگی‌های بارزی که در این سیستم وجود دارد طراحی گرافیکی عالی آن است. افرادی که قصد دارند یک وب‌سایت با دیزاین خاص داشته باشند، می‌توانند از سایت ساز آنلاین جوملا استفاده کنند. کار کردن با این سیستم کمی دشوار است؛ اما می‌تواند پاسخگوی نیاز تمام سایت‌های کوچک و بزرگ باشد.

3. دروپال| Drupal

یکی از ویژگی‌هایی که باعث تمایز دروپال نسبت به سایر سایت سازها شده است، سرعت بارگذاری صفحات و پاسخگویی سریع این cms است. دروپال علاوه بر موارد گفته‌شده از امنیت و توسعه‌پذیری بالایی برخوردار است. توسعه‌پذیری این سیستم مدیریت محتوا برای کسانی که به زبان کدنویسی مسلط هستند کاربردی است. امروزه بسیاری از پرتال‌های خبری، شبکه‌ اجتماعی مختلف و شرکت‌های بزرگ از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند.

4. تامبلر| Tumblr

تامبلر یک سایت ساز آنلاین است که به‌عنوان شبکه اجتماعی نیز محسوب می‌شود. افراد در تامبلر می‌توانند فایل‌های چندرسانه‌ای خود را ایجاد کنند. این سایت ساز یک فضای بصری زیبا دارد که قابلیت اشتراک‌گذاری را فراهم کرده است. در سیستم تامبلر امکان تغییر دادن کدهای برنامه‌نویسی‌شده وجود دارد؛ اما به‌صورت محدود است. بیشتر خدمات قابل دسترس این سایت ساز رایگان است؛ اما برخی از امکانات آن به‌صورت پریمیوم در نظر گرفته شده‌اند.

5. ویکس| Wix

ویکس از دیگر سایت سازهای جهان است که بسیار محبوب بوده و بسیاری از سایت‌های جهان مبتنی بر این سیستم مدیریت محتوا فعالیت می‌کنند. افراد در ویکس می‌توانند بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، وب‌سایت خود را به‌صورت رایگان ایجاد کنند. یکی از قابلیت‌های جذاب ویکس، وجود قالب‌های زیبا با گرافیک بسیار عالی است که به‌صورت رایگان در اختیار افراد قرار می‌گیرد. کسب و کارهای بزرگ و کوچک که با هدف داشتن یک وب‌سایت گرافیکی به دنبال یک سایت ساز هستند، می‌توانند از ویکس استفاده کنند.

6. ایم کریتور| Im Creator

ام کریتور یک سایت ساز آنلاین مستقل است که مجموعه کاملی از ابزارهای مختلف را در اختیار افراد قرار می‌دهد. پهنای باند نامحدود و ذخیره‌سازی با هزینه کم از جمله ویژگی‌های کلیدی ایم کریتور هستند. امکان تغییر وب‌سایت از طریق این سایت ساز با تلفن هوشمند نیز امکان‌پذیر است. طراحان می‌توانند با این سیستم مدیریت محتوا به‌راحتی قالب‌های بسیار زیبایی طراحی کنند.

7. ویبلی | Weebly

یکی از جالب‌ترین سایت سازهای جهان ویبلی است؛ چرا که به افراد این امکان را می‌دهد که با چند کلیک ساده بتوانند صفحات وب‌سایت خود را طراحی کنند. از ویژگی‌های جالب ویبلی می‌توان به ساخت انواع سایت بدون محدودیت اشاره کرد. دامنه سایت در ساب دامین ویبلی قرار گرفته و به‌صورت رایگان است. ویبلی برای تازه‌کاران یک دامنه پسوند‌دار نیز ارائه می‌دهد که مانند دات کام است.

این سایت ساز دارای پهنای باند نامحدود است و اگر بخواهید یک سایت فروشگاهی ایجاد کنید، با استفاده از قالب‌های آماده می‌توانید در کمترین زمان ممکن این کار را انجام دهید.

وردپرس wordPress

8. وبز | Webs

یکی از ساده‌ترین سایت سازهای جهان وبز است. کسب و کارهای کوچک اگر به‌ دنبال سایت ساز آنلاین هستند، می‌توانند از وبز استفاده کنند. فروشگاه‌های امروزی در صورتی که قصد دارند مخاطبان خود را بیش از حد درگیر جزئیات نکنند، می‌توانند از سایت ساز وبز برای ساخت وب‌سایت خود استفاده کنند.

9. وب نود | Webnode

برای کسانی که به دنبال مدرن‌ترین سایت ساز آنلاین هستند، وب نود بهترین انتخاب است. از مزیت‌ کلیدی این سایت ساز این است که افراد به‌آسانی می‌توانند شخصی‌سازی‌های مختلف را بر روی صفحات وب‌سایت‌ انجام دهید. وب نود دارای قالب‌های جذاب و بی‌نظیر است. امکانات و ابزارهای پیشرفته‌ای که این سایت ساز در اختیار مخاطب قرار می‌دهد، باعث می‌شود تا بتواند یک وب‌سایت مناسب طراحی کنید.

جمع‌بندی درباره سایت ساز آنلاین

کسب و کارهای تجاری برای این که بتوانند بدون صرف هزینه زیاد، وب‌سایت خود را طراحی کنند می‌توانند از سایت ساز آنلاین بهره‌مند شوند. امروزه سایت سازهای آنلاین زیادی وجود دارند که در این مقاله در مورد آن‌ها صحبت کردیم.

کسب و کارهای فروشگاهی برای شروع فعالیت خود بهتر است از یکی از سایت سازهای معرفی شده برای انتشار وب‌سایت خود استفاده کنند. سایت سازها شیوه‌ای آسان، کم‌هزینه و سریع برای طراحی وب‌ سایت به شمار می‌روند.

در صورتی که تجربه استفاده از سایت سازهای آنلاین را دارید، می‌تواید نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا